Cost Engineer (40 uur)

1 dec, 2021

Beschik jij over zowel cijfermatig als commercieel inzicht, ben je communicatief vaardig, en vind je het een uitdaging om samen met je collega’s in complexe en technische werken te duiken en deze te doorgronden in een overzichtelijke aanbieding naar onze klant? Als Cost Engineer binnen De Groot & Visser kun je jouw talenten optimaal benutten!

 Je functie

Als Cost Engineer binnen ons bedrijf werk je altijd nauw samen met je collega’s van onze afdeling Verkoop & Calculatie zoals de Sales Engineer, Kostenspecialist en Accountmanagers. Samen beoordelen jullie de offerte aanvragen op technische haalbaarheid, bijbehorend kostenplaatje en bieden jullie liefst ook dat stukje extra geveladvies richting onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor de kostprijscalculatie op basis van bestekken en aanvraagstukken en zorgt ervoor dat deze naadloos aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de compleetheid van de aanbieding en een juist advies naar de klant.

Je draagt zorg voor een juiste kostprijsopbouw van de gevelonderdelen en adviseert samen met de sales engineer en de accountmanager over (on)mogelijkheden in het project. Je hebt contact met de klant om de scope van de aanbieding af te stemmen en met toeleveranciers voor een gefundeerde prijsvorming.

Ook maak je meerwerk calculaties op gedurende een projectwijziging of meerwerk in opdracht van de Projectmanager. Je rapporteert aan de Technical Sales Manager.

Wat breng jij mee

Je hebt MBO/MBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van bouwprojecten, bestekken, materialen en prijzen.

Je hebt kennis van rekentools en Excel/Office (LogiKal is een pré)

v

Je bent communicatief vaardig.

U

Je bent secuur en hebt een onderzoekende houding.

Je bent een teamspeler.

N

Je hebt kennis en ervaring in de gevelbouw of glas, aluminium is een pré.

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro.

27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Toegang tot onze personeelsvoordeelwinkel.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch met een Directielid samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

De mogelijkheid om in overleg met je leidinggevende 1 dag per week thuis te werken.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Cost Engineer binnen onze organisatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst of Regina Sengers, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media