Jan peter en Guus gevelbouw vacatures

Expeditie medewerker/magazijnbeheerder

15 nov, 2023

 

Ben jij een echte regelneef, heb je affiniteit met de bouw en ruime ervaring met het plannen van transporten?  Ben je daarnaast bekend met de ontvangst-, registratie- en het beheer van goederen en de opslag daarvan? Als Expeditie Medewerker/magazijnbeheerder bij De Groot & Visser kun je jouw talenten maximaal benutten.  

 

Je functie

Als Expeditie medewerker/Magazijnbeheerder bij De Groot & Visser ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het transport van de door onze afdeling Productie geproduceerde gevelelementen (ramen en puien) en overige materialen naar een bouwplaats. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en het beheer van materialen van toeleveranciers en van ramen en gevelelementen uit eigen productie. Daartoe beschik je over een magazijnlocatie en externe opslaglokatie. Je werkt nauw samen met je collega Expeditie Medewerker/Magazijnbeheerder en hebt veelvuldig contact met de beheerder van de externe opslaglocatie, transporteurs, onze afdeling Productie en onze uitvoerders. Je rapporteert aan de manager Productie & Logistiek.

De werkzaamheden zijn uitdagend en divers en bestaan onder andere uit:

  • Planning: het opstellen en de coördinatie van een transportplanning bij onze vaste transporteur aan de hand van de montageplanning. Het bespreken van  deze planning met onze uitvoerders en afstemming met de beheerder van de externe opslaglocatie;
  • Ontvangst: het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een heftruck en het geven van instructies aan (internationale) chauffeurs;
  • Opslag: het bepalen van de opslaglocatie en de administratie hiervan in het ERP systeem. Het verrichten en administreren van periodieke voorraadtellingen en de administratie hiervan;
  • Administratie: het administreren van uitgaande elementen, aantallen, locatie en transporteur. Rapporteren van beschadigingen aan Inkoop;
  • Registratie/Beheer: beheer en administratie van gebruik van aanhangers, glaszuigers, smartliften en bouwcontainers, zowel in- als extern. Aanbieden van afval aan de afvalverwerker en het beheer en de registratie hiervan.  Praktisch beheer van glasbokken.

 

 

Wat breng jij mee

N

Minimaal VMBO niveau, aangevuld met kennis van transportplanning en logistieke processen. Kennis van interne procedures en veiligheidsvoorschriften. 

w

Goede communicatieve vaardigheden. Kennis van de Duitse/Engelse taal is een pré.  

R

Je bent nauwkeurig en oplossingsgericht.

Kennis van- en vaardigheid met Excel en Microsoft Office.

Wat bieden wij jou?

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze personeelsvereniging en onze personeelsvoordeelwinkel.

De mogelijkheid om in overleg met je leidinggevende één dag per week thuis te werken.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Expeditie Medewerker/Magazijnbeheerder binnen ons bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst, HR manager, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media