Baris en Guido gevelbouw vacatures

Financieel manager

11 sep, 2023

Zijn cijfers jouw passie en heb je als controller ruime ervaring opgedaan in een project-gestuurde organisatie?  Beschik je daarnaast over een hands-on mentaliteit en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Als Financieel Manager bij De Groot & Visser kun je jouw talenten maximaal benutten en maak je deel uit van ons Management Team.  

 

Je functie

Als Financieel Manager bij De Groot & Visser ben je verantwoordelijk voor het financieel onderbouwen van de strategie van De Groot & Visser en gelieerde entiteiten. Je bent een teamplayer met hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid binnen Finance & Control. Je hebt ervaring met project-gestuurde organisaties en bent toe aan een volgende stap. Je geeft leiding aan drie medewerkers waaronder de project controller en rapporteert aan de algemeen directeur. 

De werkzaamheden zijn uitdagend en divers en bestaan onder andere uit:

  • Planning & Control: budget, maand/jaarafsluiting en het forecast proces;
  • Rapportages: periodieke afsluitingen, financiële rapportages, KPI’s;
  • Advisering: adviesrol/gesprekspartner van directie/MT; analyse en advies over bedrijfsdoelstellingen, financiële haalbaarheid van projecten;
  • Liquiditeit: debiteuren/crediteuren, de bijbehorende liquiditeitsprognoses en het controleren en uitvoeren van betalingen en tijdige BTW-aangifte;
  • Accounting: het houden van interne controles en het zorgdragen voor de coördinatie en voorbereiding van de accountantscontrole;
  • Relatiebeheer: contacten met externe accountant, banken, verzekeraars, leveranciers en aandeelhouders;
  • Verzekeringen en mobiliteit: verzekeringsportefeuille en wagenparkbeheer.

 

 

Wat breng jij mee

N

Een afgeronde bachelor- of masteropleiding in de richting van Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie.

Goede communicatieve en sterke analytische vaardigheden. Gevoel voor de business en een resultaat- en mens gedreven instelling.

Inzicht in- en ruime ervaring met administratieve processen. Je levert een pro-actieve bijdrage en bent in staat deze processen verder te optimaliseren.

Uitstekende kennis en vaardigheid van Excel. Kennis van Business Central is een pré maar geen vereiste.

Wat bieden wij jou?

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze personeelsvereniging en onze personeelsvoordeelwinkel.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Financieel manager binnen ons bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst, HR manager, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media