Operationeel Inkoper

25 jan, 2023

Ben jij die sociale duizendpoot die contact met leveranciers onderhoudt, graag onderhandelt en niet bang om administratief de schouders eronder te zetten?  Denk je graag mee met de verbetering van de inkoopprocessen?

Als Inkoper bij De Groot & Visser kun je jouw talenten maximaal ontwikkelen. Je bent accuraat, behoudt het overzicht ook en denkt in oplossingen. Bij voorkeur heb je kennis van de bouwwereld en toeleveranciers.

Onze projecten zijn uitdagend en variëren qua grootte van renovaties tot en met de grotere kantoor- en woontorens.

Je functie

Als Operationeel Inkoper bij De Groot & Visser maak je deel uit van het inkoopteam bestaande uit onze Inkoopmanager en Supply Chain Medewerkers. 

Samen maak je prijsafspraken met geselecteerde leveranciers van verschillende productgroepen tegen optimale condities, legt deze vast en bewaakt deze.

Je werkt nauw samen met onze vijf projectteams en onze afdeling Productie en Logistiek. Samen zorgen jullie ervoor dat alle materialen tijdig voorradig zijn zodat onze productie afdeling en site teams onze kwaliteitsgevels kunnen maken.

In jouw rol als Operationeel Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het aanvragen en bestellen van de inkoopbehoefte en het (administratief) opvolgen ervan. Je bewaakt overeengekomen prijzen en levertijden en schakelt dagelijks met de leveranciers en onze projectteams. Jij bent intern het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse operatie voor onze projectteams. 

Wat breng jij mee

Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau, en bij voorkeur al enige inkoopervaring op het gebied van glas, aluminium/staal.

Je beschikt over de nodige onderhandelingsvaardigheden. 

Kennis van glas, staal en aliminium is een pré maar geen vereiste.

Wij werken met Navision, maar als je het niet kent, leren we je het graag.

o

Kennis van de Engelse taal is een must, Duits is een pré. 

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro.

27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

De mogelijkheid om in overleg met je leidinggevende max. 2 dagen per week thuis te werken.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Operationeel Inkoper binnen ons Inkoopteam? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst of Sita Colijn, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

 

Deel deze vacature op Social Media