Sales Engineer (40 uur)

16 mei, 2022

Ben jij technisch, commercieel ingesteld en communicatief vaardig? Als Sales Engineer bij De Groot & Visser kun je jouw talenten maximaal ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de technische aspecten van onze klantaanvragen en projecten en hebt een adviserende en bepalende rol ten aanzien van technische mogelijkheden, maakbaarheid en haalbaarheid richting klanten en interne organisatie. 

 

Je functie

Als Sales Engineer bij De Groot & Visser maak je deel uit van de afdeling Sales & Calculatie. Je werkt nauw samen met onze Kostenspecialist en Calculators en controleert of technische uitgangspunten op een eenduidige wijze in de kostprijs zijn verwerkt. Samen met onze Accountmanagers bezoek je (potentiële) opdrachtgevers. Daarnaast beoordeel je complexe en esthetische aspecten van de klantvraag en adviseert over technische mogelijkheden richting onze klanten. Je ontwerpt of laat principe details ontwerpen door onze Engineers en bespreekt deze met de klant.  Je beoordeelt onduidelijkheden en wijzigingen op de technische impact van het project. Daarnaast controleer en beoordeel je alle technische aspecten in een offerte voor verzending aan de klant. Voor onze lopende projecten maak je analyses en draag je zorg voor verbeteringen die voortvloeien uit deze analyses ter voorkoming van afwijkingen in projecten zoals uitloop en technische problemen. 

Wat breng jij mee

Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van bouwkunde, bouwbesluiten en productkennis.

v

Je bent communicatief vaardig.

Je houdt van techniek.

Kennis en ervaring in de gevelbouw is een pré.

Ervaring in Autocad en Revit is vereist.

o

Je hebt bij voorkeur kennis van de eigenschappen van aluminium en glas.

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro.

27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Toegang tot onze personeelsvoordeelwinkel.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch met een Directielid samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

De mogelijkheid om in overleg met je leidinggevende 1 dag per week thuis te werken.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Sales Engineer binnen onze organisatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media