Service Monteur puien

17 mei, 2023

Ben jij servicegericht, zorgvuldig en draai jij je hand niet om voor het vinden van een oplossing voor storingen of voor onderhoud aan ramen, deuren en puien? Als Service Monteur Puien bij De Groot & Visser kun je jouw talenten maximaal benutten. 

 

Je functie

Als Service Monteur Puien bij De Groot & Visser maak je deel uit van ons projectteam dat tevens verantwoordelijk is voor Service & Onderhoud. Samen met je collega monteurs ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en oplossen van storingen aan onderdelen en elementen bij onze klanten. Dit zijn onder andere bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Je ontvangt een dagelijkse planning met begin- en eindtijden van onze Service Coördinator en gaat veelal zelfstandig op pad. Je ondersteunt tevens gedurende onze projecten door het uitvoeren van montage, demontage en vervangingswerkzaamheden (zoals het plaatsen van kozijnen en puien). Je verricht je werkzaamheden op basis van werkinstructies en tekeningen en maakt gebruik van diverse gereedschappen zoals handgereedschappen, boormachines, schroeftollen en hulpmiddelen zoals hoogwerker, hijsmiddelen en glasliften. Je hebt veel contact met klanten, onze Service coördinator, de Accountmanager Service & Onderhoud, Uitvoerder en Engineering.

Wat breng jij mee

Je hebt minimaal VMBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van geveltechniek en bouwprojecten. 

Je ben in staat gegevens te verwerken op een iPad.

Je bent bekend met het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, arbeidsmiddelen en materialen.

v

Je beheerst de Nederlandse taal en hebt een positieve, servicegerichte houding.

*

Je hebt geen angst voor het werken op grote hoogtes.

Je bent in bezit van een rijbewijs B/E.

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro.

27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Toegang tot onze personeelsvoordeelwinkel.

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch met een MT-lid samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Service Monteur puien binnen één van onze projectteams? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst of Sita Colijn, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media