Service Monteur zonwering (40 uur)

8 jul, 2021

Ben jij servicegericht, zorgvuldig en draai jij je hand niet om voor het vinden van een oplossing voor storingen of voor onderhoud aan zonweringsproducten? Als Service Monteur Zonwering bij Gevex Professionele Zonwering kun je jouw talenten maximaal benutten. 

 

Je functie

Als Service Monteur Zonwering maak je deel uit van het enthousiaste team van ons dochterbedrijf Gevex Professionele Zonwering. Samen met je collega monteurs ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en oplossen van storingen aan onderdelen en zonweringsproducten bij onze klanten. Dit zijn onder andere bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Je ontvangt een dagelijkse planning met begin- en eindtijden van de Service Coördinator en gaat samen met een collega op pad. Je ondersteunt tevens gedurende onze projecten door het uitvoeren van montage, demontage en vervangingswerkzaamheden (zoals het plaatsen van zonweringsproducten). Je verricht je werkzaamheden op basis van werkinstructies en tekeningen en maakt gebruik van diverse gereedschappen zoals handgereedschappen, boormachines, schroeftollen en hulpmiddelen zoals hoogwerker, hijsmiddelen en liften. Je hebt veel contact met klanten, onze Service coördinator, de Accountmanager Zonwering, Uitvoerder en Engineering.

Wat breng jij mee

Je hebt minimaal VMBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van zonweringstechniek en bouwprojecten. 

Je ben in staat gegevens te verwerken op een iPad.

Je bent bekend met het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, arbeidsmiddelen en materialen.

v

Je beheerst de Nederlandse taal en hebt een positieve, servicegerichte houding.

*

Je hebt geen angst voor het werken op grote hoogtes.

Je bent in bezit van een rijbewijs B/E.

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek

25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Toegang tot onze personeelsvoordeelwinkel.

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch met een Directielid samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Service Monteur puien binnen Gevex Professionele zonwering? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.