Stage Environment, Health & Safety (EHS)

8 jul, 2021

 Ben jij een zelfstandige eindejaarsstudent met ambitie om te leren? Volg jij op dit moment een HBO opleiding Integrale Veiligheid of Veiligheid? Zoek jij een stageplek voor meerdere dagen in de week en uiteindelijk een vaste baan binnen een bedrijf waar veiligheid zowel intern binnen onze kantoor- en productieafdeling als extern op de bouwplaats een belangrijke rol speelt? Dan kan jij bij de Groot en Visser aan de slag als stagiair!

 

Je functie

Als Stagiair EHS bij De Groot en Visser houd je je bezig met het ondersteunen van onze QHSE/Veiligheidskundige bij de reguliere taken rondom veiligheid, gezondheid en milieu en het voldoen aan gerelateerde wet- en regelgeving. Daarnaast ondersteun je bij het verder ontwikkelen van communicatiemiddelen rondom EHS (bijvoorbeeld inrichting intranet pagina, nieuwsbrief, posters, trainingsmateriaal) en bezoek je regelmatig onze projecten op diverse bouwplaatsen in Nederland. Je richt je voor een belangrijk deel op het ondersteunen van de doorontwikkeling van het veiligheidsbeheersysteem en de veiligheidsladder. Natuurlijk is er voldoende tijd om te werken aan de opdracht die we in het kader van jouw afstuderen samen verder invulling geven.

 

Wat breng jij mee

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, en volgt bij voorkeur de opleiding Integrale Veiligheid (richting Arbeidsveiligheid) of Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je bent accuraat, toont initiatief en hebt een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.

o

Je hebt bijzondere affiniteit met veiligheid, gezondheid en/of milieu en ambities om werkzaam te zijn in de bouw als Veiligheidskundige.

Wat bieden wij jou

Een marktcomforme stagevergoeding.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Toegang tot onze personeelsvoordeelwinkel.

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch met een Directielid samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben jij de stagiair die wij zoeken? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.