Collega’s aan het woord

Bij De Groot & Visser ontwerpen, produceren en bouwen we gevels, al 40 jaar. We zijn een familiebedrijf, de lijntjes zijn kort. We bouwen mét mensen vóór mensen; wij zijn pas tevreden als de mensen die achter onze gevels wonen en/of werken zich prettig voelen. Ook onze medewerkers moeten zich prettig voelen binnen ons bedrijf. Onze gevels zijn circulair en energiezuinig, zo zorgen we ervoor dat onze planeet ook voor de generaties na ons leefbaar blijft. Dat geeft ons energie!

Tekenwerk door de jaren heen

In gesprek met Peter Zegwaard, Ka-Choi Man en Mick Simmering.

De stap van de tekentafel naar het computerscherm is al zó lang geleden genomen dat geen tekenaar bij De Groot & Visser die hier persoonlijk heeft gemaakt. ‘Toen ik twintig jaar geleden hier kwam werken, werd er al volop met computers getekend’, vertelt Peter Zegwaard. ‘Toen gingen we al mee in wat de trend was. Als bedrijf zijn we nooit bang geweest voor innovatie.’

Peter Zegwaard tekenen 3D gevelbouw
Ekta Kapoor young professional

Young Professionals

Werken aan de toekomst

Onze kennis en ervaring werd door de jaren heen al her en der opgeschud door de frisse kennis en initiatieven van jonge mensen. In januari 2020 kreeg die frisse kennis en energie een nieuwe vorm:  de ‘young professionals’. Deze groep van pas afgestudeerden werkt structureel aan de toekomst en daarbij bundelen zij direct alle krachten.

Wil je nog meer weten over het bedrijf De Groot & Visser? Klik dan hier om onze website te bekijken.

Zet jij jouw naam op de gevel?