Jan peter en Guus gevelbouw vacatures

Project manager

15 nov, 2023

Ligt jouw passie in de gevel bouw en heb je ruime ervaring met het managen van bouw projecten? Ben jij als geen ander in staat budgetten te bewaken, ben je in staat om juridische en opdrachtstructuren te beoordelen en mogelijke risico’s te analyseren en ben je in staat om tegelijkertijd te zorgen voor een tevreden klant? Als project manager bij De Groot & Visser kun je jouw talenten maximaal benutten.  

 

Je functie

Als project manager bij De Groot & Visser ben je vanaf opdracht tot en met montage verantwoordelijk voor de aansturing van je projectteam dat vaak complexe en middelgrote- tot grote gevel projecten maakt. De looptijd van deze projecten varieert van 3 maanden tot 3 jaar. Je hebt nauw contact met Accountmanagement, Productie, Planning, klanten en externe (internationale) montage partijen en stuurt gemiddeld 5 tot 8 projectteamleden aan. Je rapporteert aan de Directie.  

De werkzaamheden zijn uitdagend en divers en bestaan onder andere uit:

  • Bepalen projectscope: beoordelen opdracht die wordt overgedragen vanuit Accountmanagement, inclusief urencalculatie. Beoordelen juridische aspecten en analyse van mogelijke risico’s. Bepalen van de inkoopstrategie met Inkoop. Opstellen projectfasering. Bespreken projectscope en demarcatie met team;
  • Planning: up-to-date houden van de projectplanning en bespreken van voortgang en risico’s met de Planner en Uitvoering;
  • Budget: bewaken van het vastgestelde budget en nemen van maatregelen ter voorkoming van overschrijdingen;
  • Cashflow: up-to-date houden van termijnschema’s en bespreken voortgang met projectcontroller;
  • Leveranciersselectie: onderzoeken en selecteren van mogelijke leveranciers bij nieuwe materialen in samenspraak met Inkoop;
  • Projectoverdracht: eindoverdracht van de projecten richting Service & Onderhoud en bespreken eventuele aandachtspunten;
  • People management: begeleiden, coachen en motiveren van de teamleden zodat zij in staat zijn om targets en output te behalen. Organiseren van taken en werkzaamheden binnen het projectteam en controleren van de uitvoering daarvan. Organiseren van team overleggen en bevorderen van samenwerking met andere teams.

 

 

Wat breng jij mee

N

Minimaal HBO/HBO+ niveau, aangevuld met kennis van projectmanagement gerelateerd aan bouwprojecten. Je bent VCA-VOL gecertificeerd.

w

Goede communicatieve en leiderschapsvaardigheden.  Gevoel voor de business en een resultaat- en mens gedreven instelling.

Juridische kennis ten aanzien van contracten en opdrachtstructuren. Inzicht in- en ruime ervaring met administratieve processen.

Kennis van- en vaardigheid met planningtools,  Excel. Wij werken met MS projects en Business Central.

Wat bieden wij jou?

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze personeelsvereniging en onze personeelsvoordeelwinkel.

De mogelijkheid om in overleg met je leidinggevende één dag per week thuis te werken.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Project manager binnen ons bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst, HR manager, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media