Baris en Guido gevelbouw vacatures

Uitvoerder

11 sep, 2023

Ben jij een persoon die zaken op orde heeft en graag alles tot in de puntjes regelt? Heb je daarnaast verstand van gevels, veiligheid en deins je niet terug voor een gesprek met onze hoofdaannemer? Als uitvoerder bij De Groot & Visser kun je jouw talent maximaal benutten. 

 

Je functie

Als uitvoerder binnen ons bedrijf maak je deel uit van onze vijf projectteams, je rapporteert aan de projectmanager. Jij bent binnen het projectteam verantwoordelijk voor de montage, organisatie en het toezicht op de bouwplaats op onze bouwlocaties. Je stelt een montage en VGM-plan op voor de projecten en hebt regelmatig contact met de projectmanager over het uitvoeringsbudget. Je beheert en beoordeelt veiligheids-, gezondheids- en milieu aspecten gedurende de montagewerkzaamheden en draagt er zorg voor dat dit geborgd is in een VGM-plan dat getoetst is door onze QHSE/Veiligheidskundige. Wij monteren de gevels niet zelf: jij selecteert in overleg met de projectmanager externe montagepartijen en stuurt deze aan. Daarnaast voer je periodiek werkplekinspecties uit en maakt Last Minute Risk Analyses. Je stemt met projectmanager, klant, onderaannemers en leveranciers lopende zaken af en neemt tijdig maatregelen ter voorkoming van problemen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en voortgang. Je stuurt collega uitvoerders aan.  

Wat breng jij mee

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde en/of 5 tot 10 jaar werkervaring in de uitvoering van gevelprojecten.

Je bent in bezit van een VCA-VOL certificaat.

Je hebt kennis van bouwgerelateerde interne processen, procedures en veiligheidsvoorschriften.

Je bent communicatief vaardig en in staat montageploegen aan te sturen.

i

Je bent ervaren in het werken met Excel en Edcontrols.

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro.

27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Uitvoerder binnen onze projectteams? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst of Sita Colijn, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media