Jan peter en Guus gevelbouw vacatures

Gevel Engineer-Werkvoorbereider

13 feb, 2024

Ben jij bouwkundig tekenaar voor wie Autocad en Revit geen geheimen kent? Als Gevel engineer bij De Groot & Visser kun je jouw talent maximaal ontwikkelen. Je tekent onze projecten uit en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden voor het produceren van onze toonaangevende gevelprojecten tot in de puntjes zijn voorbereid.

 

Je functie

Als Gevel Engineer-Werkvoorbereider bij De Groot & Visser maak je deel uit van één van onze projectteams. Samen maken jullie een projectplan voor het ontwerp, de productie en uitvoering van de gevel van onze opdrachtgevers: hoofdaannemers en/of architecten. Het leveren van kwaliteit staat hierbij vanzelfsprekend voorop. In jouw rol als Gevel Engineer-Werkvoorbereider ben jij binnen het team verantwoordelijk voor de technische uitwerking van de gevel in Autocad en/of Revit. Een gevel uitwerken is allesbehalve saai: iedere gevel is maatwerk en vereist de nodige vakkennis. Daarnaast doe je de werkvoorbereiding: je communiceert onder andere met onze inkoopafdeling over de te bestellen materialen en zorgt ervoor dat onze productieafdeling de juiste tekeningen in handen krijgt.

Wat breng jij mee

Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau, en bij voorkeur een opleiding bouwkunde gevolgd.

Je bent in staat om technisch de diepte in te gaan en alle benodigde details van een gevel te verwerken in de hiervoor bestemde tekenprogramma’s.

Kennis en ervaring in de gevelbouw is een must.

Ervaring in Autocad en Revit is vereist.

o

Je hebt bij voorkeur kennis van de eigenschappen van aluminium en glas.

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro.

27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

De mogelijkheid om in overleg met je leidinggevende 1 dag per week thuis te werken.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Gevel Engineer-Werkvoorbereider binnen één van onze projectteams? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst of Sita Colijn, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media