Jan peter en Guus gevelbouw vacatures

Service Monteur zonwering

13 feb, 2024

Ben jij servicegericht, zorgvuldig en draai jij je hand niet om voor het vinden van een oplossing voor storingen of voor onderhoud aan zonweringsproducten? Als Service Monteur Zonwering bij Gevex Professionele Zonwering kun je jouw talenten maximaal benutten. 

 Je functie

Als Servicemonteur ben je altijd werkzaam in een duo. Jullie zijn samen met de bus op pad volgens een planning die afgegeven wordt door de Service coördinator.

Je werkt aan de hand van werkinstructies en tekeningen die zijn opgesteld door de werkvoorbereiding en werkt voornamelijk met handgereedschappen, boormachines, schroeftollen en elektrische gereedschap. Indien er op hoogte wordt gewerkt gebeurt dit met ondersteuning van een hoogwerker, hijsmiddelen en/of een lift.

Jullie zijn verantwoordelijk voor het monteren of het oplossen van storingen aan onderdelen en zonweringsproducten. Overschrijvingen van planningstijden overleg je altijd met de Service Coördinator.

Je hebt veel contact met onze klanten waarmee je de werkzaamheden afstemt, eventuele uitloop of bijzonderheden. Wij verwachten dat je deze altijd correct te woord staat.

Jij registreer je werkzaamheden en tijd secuur en bent weer klaar om naar de volgende opdracht te rijden.

Kortom, je doet het echt samen!

Over ons

Wij zijn als Gevex Professionele Zonwering ons ervan bewust dat we de aarde te leen hebben. Onze impact op de aarde is groot en zal de komende jaren, gezien de bevolkingsgroei alleen maar toenemen. Ons streven is om deze impact te verminderen en het gebruik van natuurlijke bronnen zoveel mogelijk te beperken.

Onze expertise op het gebied van zonwering en daglicht regulering stelt ons in staat om, samen met architecten, interieurontwerpers, ontwikkelaars en eindgebruikers, oplossingen aan te bieden en of te ontwerpen die de voordelen van natuurlijk licht en indien gewenst warmte toetreding volledig benutten maar ongewenste effecten zoals teveel warmte, verblinding en reflecties beperken.

Door te denken in oplossingen en te werken met waar mogelijk milieuvriendelijke of gerecyclede materialen willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan de energie transitie en het creëren van bijna energie neutrale gebouwen (BENG).

Wat breng jij mee

Je hebt minimaal VMBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van zonweringstechniek en geveltechniek is een pré.
Je ben in staat gegevens te verwerken op een iPad.
Je bent bekend met het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, arbeidsmiddelen en materialen.
v
Je beheerst de Nederlandse taal en hebt een positieve, servicegerichte houding.
*
Je hebt geen angst voor het werken op grote hoogtes.
Je bent in bezit van een rijbewijs B/E.
N

Wilt zich graag ontwikkelen in het vak.

Wat bieden wij jou

Een goed passend salaris.
R
Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.
Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
8% vakantiegeld.
k
Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

Toegang tot onze personeelsvoordeelwinkel.

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als Servicemonteur Zonwering binnen Gevex Professionele zonwering? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst of Sita Colijn, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media