Jan peter en Guus gevelbouw vacatures

Manager Engineering

2 feb, 2024

Is geveltechniek jouw passie, heb je ervaring in het aansturen van Engineering, het opstellen van engineeringsplannen en het bepalen van het kwaliteitsbeleid ten behoeve van Engineering, Productie en Montage? Als Manager Engineering bij De Groot & Visser kun je jouw talenten maximaal benutten. 

 

Je functie

Als Manager Engineering binnen De Groot & Visser ben je verantwoordelijk voor het éénduidig en optimaal laten functioneren van onze afdeling Engineering en het efficiënt afwikkelen van technische problemen (of eigenlijk: uitdagingen). Je primaire focus ligt op de efficiënte engineering van gevelconstructies tegen een minimaal aantal engineeringsuren. Je hebt met name contact met onze engineers en projectmanagers en rapporteert aan de operationeel directeur. Je bent deelnemer aan het MT. 

De werkzaamheden zijn uitdagend en divers: Je stelt engineersplannen op en bewaakt deze samen met de projectteams. Je hebt nauw contact met onze senior engineers/werkvoorbereiders en projectleiders; je bepaalt samen met hen hoofdprincipes, afgeleide principes, productie- en montagedetails en Revit tekenwerk inclusief de te besteden uren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bewaking van éénduidige werkinstructies waaronder de tekeningen richtlijn en het optimaliseren van templates voor Autocad, Revit en Inventor. Je ontwikkelt en bepaalt het kwaliteitsbeleid voor Engineering, Productie en Montage in samenspraak met de directie waarbij rekening gehouden wordt met de gestelde kwaliteitsnormen en bent verantwoordelijk voor de uit te voeren testen en bijbehorende rapportages in de productie en montage.

Wat breng jij mee

N

Ruime kennis van- en ervaring in aluminium gevelbouw.

HBO werk- en denkniveau.

w

Goede communicatieve vaardigheden.

Kennis van het opstellen van engineeringsplannen, kwaliteitsrapporten en het uitvoeren van kwaliteitstesten.

Het vermogen niet te denken in problemen maar in oplossingen.

Kennis van Autocad, Revit en Inventor.

Wat bieden wij jou?

R

Een prettige collegiale werksfeer en bedrijfscultuur.

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

8% vakantiegeld.

k

Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen t.b.v. je ontwikkeling.

Een bijdrage aan jouw sportabonnement. Jij energie, wij energie!

De mogelijkheid om in overleg met je leidinggevende 1 dag per week thuis te werken.

Deelname aan onze Kwartaalsessies, ZomerBBQ en Kerstdiner, een verjaardagslunch met een MT-lid samen met je collega’s die in dezelfde maand jarig zijn.

Deelname aan onze Personeelsvereniging en onze personeelsvoordeelwinkel.

Zet jij jouw naam op onze gevels?

Ben je geïnteresseerd in een baan als manager Engineering binnen ons bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Karin Grefhorst of Sita Colijn, via vacatures@gv.nl of 0183 64 65 64.

 

Sollicitatieformulier

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Vul dan onderstaand formulier in met je CV en motivatie. Dan krijg je van ons z.s.m. een reactie.

Deel deze vacature op Social Media